Admin Admin
| Konu: FİLİSTİNLİ YETİM ÇOCUĞUM C.tesi Ağus. 30, 2008 11:31 pm | |
| FİLİSTİNLİ YETİM ÇOCUĞUM: mahzun olmasın diye başını okşayan o resul; şimdi ise ben bombalar altındayım gecelerim gündüz gibi olmuş her taraf kan gölü vurulmuş kalbinden kimisi bacağından ve gözünden şimşekler yerine roketler iniyor üstümüzde sabah,ı belki göremiyeceğim anne....! bir hastanede yatıyorum yaralarımı doktorlar sarıyor acılarım çekilmez bir ıstırap sanki; belki yüce mevlama kavuşacağım. üzülüyorum kavuşmak istiyorum yüce ALLAH ,ın resülüne şikayet edeceğim tüm insanlığın nasıl sustuğunu vede baba,mın annem,in kardeşlerim,in yaralarını soracağım virahanelere dönmüş her taraf yurdumun saltanatlarını söyleyeceğim alemin; ben filistinli yetim çocuğum;mezarlarımız bile yok artık bir sapan taşı kaldı bize attığımız şu düşmana ya rabb; ebabil kuşlarını gönder kardeşlerimize felah için; yüce davan ve vatanımız için mescid,i aksa,da mübarek ayağın arşa yürürken yerin dibine batıyor bütün kardeşlerim zalimin zulmü arşa dayandı imdat...! et bize ey rabbim ey kalplerin efendisi ...sana muhtacız herbirimiz bir gül nurundan gonca güllerle yitirirken fidanlar acı çeken halkımız bizlere sen kevseri bahşeyle ne olur mazlum ümmetinden dayanma gücü ver ey alemlerin efendisi takatimiz kalmadı perişanız yokluk içindeyiz . sen bize yetiş çünkü ümmetin kaldı sefil..... | |
|